FM-750

PLM™ CONNECT ESSENTIAL

PLM™ CONNECT PROFESSIONAL

22 October 2020

Türkiye’nin lider markası New Holland, İzmir AgroExpo 2019’daki standında konukları için yepyeni traktör modelleri, tarımsal ekipmanlar ve iş makinelerinin bir arada sunulduğu bir alan yarattı.

İzmir AgroExpo 2019 açılışında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yurtdışı ve yurtiçinden sektör temsilcileriyle birlikte standı ziyaret ederek, New Holland’ın yeni modeli ve bahçe segmentinin vazgeçilmezi olacak T580 B’nin lansmanını yaptı. Pakdemirli, tarımın geleceği için mekanizasyona verilen önemi vurguladı.

New Holland, ziyaretçilerini geniş ürün yelpazesinin yanı sıra indirim ve avantajlı kredi kampanyaları ile karşıladı. Bağ bahçe segmentinin tarımdaki ağırlığının %25 artması ile birlikte New Holland bu kategorideki gücüne güç katmaya yeni ve yenilenen serileriyledevam ediyor. İzmir AgroExpo’da bu serilerin en yeni modeli olan New Holland T580 B’nin tanıtımı yapıldı.

New Holland fuarda Gübre Serpme Makinaları, Pulluklar, Dal-Sap Parçalama Makinaları, Römorklar, Çayır Biçme Makineleri ve Şanzımanlı Ot Tırmıkları’nın olduğu farklı ekipman çeşitlerini de sergiliyor.

İzmir AgroExpo 2019’da New Holland, ‘cazip kampanyalarıyla’ yine ilgileri üzerine toplayacak

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rehda Cem Akyüz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve sektör temsilcileriyle birlikte New Holland T580 B’nin tanıtımı fuarın en büyük standında yaparak, ’TürkTraktör olarak 65 yıldır Türk çiftçisi ve Türkiye ekonomisi için üretiyoruz. Bugün de burada bahçe segmentindeki traktörümüzü pazara sunmak için geldik. Tarım sektörü her geçen gün gelişiyor. Biz de sektörün lideri olarak, devamlı üretiyor ve en yeniyi sunmak için çalışıyoruz.’ dedi.

Akyüz sözlerine şöyle devam etti: ‘Bu yılki fuarda önceliği ürünler kadar değişen ekonomik şartlar çerçevesinde, çiftçilerin mekanizasyona erişimini kolaylaştıracak çözüm alternatifleri sunuyoruz. Devir ekonomi ve çiftçimize destek devri diyerek, İzmir AgroExpo’ya farklı kampanyalar ile geldik. KDV Bizden kampanyasıyla birçok yerli traktör serimizde ve yerli traktör modellerimizde geçerli olacak şekilde, KDV oranında (%8’lik) bir indirim uyguluyoruz. New Holland TR5 modeline dev kampanya ile çok uygun fiyatlar sunuyoruz. Bir diğer kampanyamızla ise TürkTraktör Finans üzerinden 50 bin TL’ye ve 4 yıla kadar kullanılacak olan kredilerde %1,39; bunun dışında kalan diğer seçeneklerde ise %1,99’luk faiz oranı uygulaması yapıyoruz.”

Rehda Cem Akyüz, bayileri üzerinden müşterilerinin en pratik ve kolay kredi deneyimini yaşattıkları TürkTraktör Finans kapsamına alınan yeni bir hizmet olan‘Traktörüm Güvende Platformu için ise şu bilgileri verdi: “İlk defa İzmir’de lansmanını gerçekleştirdiğimiz Traktörüm Güvende platformu ile bayilerimiz çiftçilerimizin ihtiyacı analiz edilerek oluşturulan bir hizmeti sunmaya başlıyor. Sıfır (0) ve ikinci el (2. el) traktör alan müşteriler kasko ile trafik sigortası ihtiyaçlarını bu özel platform üzerinden kolaylıkla karşılayabilecek.”

Gücünüze güç, emeğe bereket katacak yeni bir traktör: New Holland T580B

Rehda Cem Akyüz açıklamalarını, fuarda sergiledikleri tüm ürünlerin kısa bir değerlendirmesini yaparak şöyle tamamladı: “2018’in hemen sonunda, büyüyen bahçe tarımına yönelik olarak New Holland T450 S/B serisini sunmuştuk. Şimdi ise bu segmentin en yenisi olan New Holland T580B bahçe serisinin ilk tanıtımını burada gerçekleştiriyoruz. T580B, karakteristik kompakt ve modern çizgilere sahip kaportasının altında barındırdığı, 3 silindir ve Turbo-Intercooler aspirasyon sistemiyle 55 hp maksimum güç ve 226 Nm tork üreten yerli üretim S8000 serisi motoruyla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla gelinmesini sağlayacak. Kullanıcılarına verimli ve ekonomik bir çalışma olanağı sunan T580B bahçe segmentinde en çok tercih edilenler arasındaki yerini çok kısa zamanda alacak. Bu nedenle TTB serisinin yeni yüzünü görmek isteyenleri İzmir AgroExpo New Holland standına davet ediyoruz.

2018 yılında tarımsal ekipman konusunda gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmalar ve pazara sunduğumuz yeni ürünlerle bu alandaki iddiamızı göstermiştik.2019 yılında da tarımsal ekipman konusundaki çalışmalarımız hız kesmeyecek. Bu yıl da standımıza gelenlere New Holland’ın ‘toprak işlemeden hasada ve nakliyeye kadar’ her aşamada çiftçinin yanında olduğunu bir kez daha gösteriyoruz.”

New Holland, iş makineleriyle de çiftçilerin sahadaki ayrılmaz dostu

Sektördeki 65. yılını kutlayan TürkTraktör’ün lider markası New Holland’ın tarım ve hayvancılık sektöründe mekanizasyon anlamında aranan her şeyin bulunabileceği bir dünya olarak tasarladığı standında, aynı zamanda tarım alanları için uygun iş makinelerini de ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Bu alanda New Holland’ın B Serisi Model Kazıcı-Yükleyiciler, 200 Serisi Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler, LM Serisi Teleskopik Yükleyiciler, C Serisi Mini Ekskavatörleri’ sergileniyor.

New Holland’ın arazilerden balyaların hızlı bir şekilde toplanması, yüklenmesi ve römork bağlantısı ile nakledilebilmesini sağlayan LM Serisi Tarımsal Teleskopik Yükleyicileri, tek bir makine ile birden fazla işin yapılabildiğini kullanıcılara gösteriyor. Tarımsal ve hayvansal uygulamalara yönelik geniş ataşman çeşitliliği ve ataşmanlar arasında hızlı bir geçiş sağlayan hidrolik değiştirme sisteme de sahip olan LM Serisi Tarımsal Teleskopik Yükleyiciler, kullanıcısına beklenenden çok daha fazlasını sunuyor.

İletişim – 0850 460 60 10

Mehtap Halıcı / mehtap.halici@geometry.com

Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında kurulan TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. Türkiye'de kesintisiz 12 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, 130’un üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. Koç Holding A.Ş. ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNH Industrial'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir. TürkTraktör; New Holland, Case IH ve Steyr marka traktör üretimi, zirai ekipman ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TD serisi transmisyonlar için dünyadaki tek mühendislik ve üretim merkezi, S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan TürkTraktör tesislerinde 2 bin 500’e yakın kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 65 yıldır kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr