FM-750

PLM™ CONNECT ESSENTIAL

PLM™ CONNECT PROFESSIONAL

22 September 2020

10 Nisan 2019 – Türkiye’nin en çok tercih edilen traktör markası New Holland’ın güçlü bayisi Poyrazlar Traktör 13. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda ziyaretçilerini, son teknolojiye sahip traktörleri ve tarımsal ekipmanlarını sergilediği standında ağırlıyor.

Bağ bahçe alanında ihtiyaçların tümünü karşılayan ürün yelpazesiyle birlikte düzenlediği avantajlı kampanyaları ile  bu fuar da  dikkat çeken  New HollandT450 S/B, T580 B ve TR5 EC serisi traktörlerin yanı sıra Balya, İlaçlama, Toprak İşleme, Yem Karma Makineleri ve Pulluklar’ın  olduğu farklı ekipman çeşitlerini de çiftçilerin beğenisine sunuyor.

New Holland, Malatya’ya ‘cazip kampanyalarıyla’ geldi

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rehda Cem Akyüz, bağ bahçe segmentinin tarımdaki ağırlığının %25 artmasına dikkat çekerek: “TürkTraktör olarak 65 yıldır Türkiye tarımına katkı sunmaya, çiftçimiz için üretmeye devam ediyoruz. Bugün burada bölge çiftçisinin önemli ihtiyaçlarından biri olan bahçe segmentindeki traktörlerimiz ile yer alıyoruz. Bu bölgede hizmet veren bayimiz Poyrazlar Traktör ile birlikte üstün özellikli zengin ürün yelpazemizle fuardayız. Buraya Malatya ve bölge çiftçisinin mekanizasyona erişimini kolaylaştıracak kampanyalarımızla geldik. Tanıtım alanımıza gelen çiftçilerimiz, traktör ve tarımsal ekipmanlarımızı yakından incelerken değişen ekonomik şartlarda onlara yardımcı olacak kampanyalarımız hakkında da bilgi edinebiliyorlar. Kampanyalarımızla ise deyim yerindeyse çiftçilerimize gerçek bir bahar havası yaşatıyoruz. Geçtiğimiz ay başlattığımız bahar kampanyasından yararlanabildikleri gibi Poyrazlar Traktörün bu fuara özel bayi indiriminden de faydalanabiliyorlar” dedi.

Çifçilerimizin  emeğine bereket katacak bahçe traktörleri, New Holland T450 S/B ve T580B

Rehda Cem Akyüz açıklamalarını, fuarda sergiledikleri tüm ürünlerin kısa bir değerlendirmesini yaparak şöyle tamamladı: “2018’in hemen sonunda, büyüyen bahçe tarımına yönelik olarak New Holland T450 S/B serisini ve bu yıl başında da bu segmentin en yenisi olan New Holland T580B bahçe serisini çiftçilerimizin beğenisine sunduk. Bahçe segmentine uygun çalışma koşullarına göre tasarlanan T450 S/B serisi, yüksek performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunan özellikleriyle de dikkat çekiyor. T580B serisi ise karakteristik kompakt ve modern çizgilere sahip kaportasının altında barındırdığı, 3 silindir ve Turbo-Intercooler aspirasyon sistemiyle 55 hp maksimum güç ve 226 Nm tork üreten yerli üretim S8000 serisi motoruyla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla gelinmesini sağlıyor. Her iki modelimiz de bahçe segmentinde çiftçilerimizin en çok tercih ettiği traktörler arasında yerlerini almaya başladı. 13. Düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarında New Holland markasını tercih ederek fuarda traktör alan tüm çiftçilerimizi Erenler fabrikamızı görmek üzere davet ediyorum.”

Geometry – 0850 460 60 10

Mehtap Halıcı / mehtap.halici@geometry.com

Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında kurulan TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. Türkiye'de kesintisiz 12 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, 130’un üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. Koç Holding A.Ş. ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNH Industrial'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir. TürkTraktör; New Holland, Case IH ve Steyr marka traktör üretimi, zirai ekipman ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TD serisi transmisyonlar için dünyadaki tek mühendislik ve üretim merkezi, S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan TürkTraktör tesislerinde 2 bin 400’e yakın kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 65 yıldır kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr