FM-750

PLM™ CONNECT ESSENTIAL

PLM™ CONNECT PROFESSIONAL

18 July 2020

03 Nisan 2019- Öncü çalışmalarıyla 65 yıldır Türkiye tarımına yön veren TürkTraktör; Türkiye’de üretilen ilk yarı otomatik şanzımanlı yerli traktörünü Mart ayında pazara sundu. New Holland Polatlı Bayisi Üstünler Tarım ile birlikte düzenlenen özel tanıtım etkinliğinde New Holland TR5 Electro Command, bölge çiftçileriyle buluştu.

Yoğun ilgi gösterilen etkinlikte çiftçiler, ileri şanzıman teknolojisini günümüz ihtiyaçlarıyla buluşturan, ilk yerli üretim yarı otomatik transmisyon sayesinde kullanıcısına sunduğu vites seçenekleri ve kullanım kolaylığıyla hem zamandan hem yakıttan ciddi tasarruf edilmesine yardımcı olan TR5 Electro Command’i yakından incelenme fırsatı yakaladı.

Çiftçilerin son teknolojiye sahip traktörleri yakından görebilme ve inceleme fırsatı yakaladıklarını belirten TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rehda Cem Akyüz: “Bugün, Aksaray, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Eskişehir Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Erzurum ve Konya illerini kapsayan tanıtım etkinliklerimizin ikinci durağında bulunuyoruz. Bu etkinliğimizde bizimle bir araya gelen çiftçilerimize tarım alanındaki son gelişmeleri aktarırken; geçtiğimiz ay Konya Tarım Fuarı’nda lansmanını yaptığımız ve Türkiye’nin ilk yarı otomatik şanzımanlı yerli üretim traktörü olan New Holland TR5 Electro Command’i de birebir deneyimleme fırsatı sunuyoruz. Çiftçilerimizle böyle farklı platformlarda bir araya gelebilmekten ve onların yoğun ilgisini görmekten dolayı son derece mutluyuz ve bizlere her zaman sağladığı destekle yanımızda olan Polatlı bayimiz Üstünler Tarım’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinliğe evsahipliği yapan New Holland Bayisi Üstünler Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstün etkinlikle ilgili olarak şöyle konuştu: “Verimli ve yüksek performanslı traktörleri, teknolojik tarımsal çözümleriyle New Holland çiftçilerimizin hayatını her anlamda kolaylaştırıyor. Bugün ise üstün konforuyla ve ergonomisiyle dikkat çeken, çok yeni bir ürün olan TR5 Electro Command’ı çiftçilerimizle buluşturduk. İlk kez geçen ay tanıtımı yapılan New Holland TR5 Electro Command‘i onların beğenilerine sunmaktan ve çiftçilerimize bu ürünümüzü yakından görme olanağı sağlayabilmekten dolayı son derece memnunuz.”

‘Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım’ saha eğitimleri devam ediyor

TürkTraktör 2017 yılında, traktör kazalarında yaşanan kayıpları azaltmak ve bu konuya yönelik farkındalığı artırmak amacıyla başlattığı “Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım” sorumluluk projesi kapsamında bu yıl da saha eğitimlerini sürdürüyor.

Traktör ve ekipmanların en doğru sürüş ile kullanımı konusunda gerekli bilinci oluşturmak üzere başlatılan projeyle bugüne dek dijitalde ve sahada 15 bin’den fazla kişiye ulaşılarak güvenli sürüş eğitimleri verildi.

Polatlı’da düzenlenen lansman etkinliğinde çiftçiler, New Holland ilk yerli yarı otomatik şanzımanlı traktör’ü yakından incelemenin yanı sıra TürkTraktör Akademi Eğitmenleri tarafından verilen teorik bilgilendirme ile sahada doğru ve güvenli traktör kullanımına yönelik eğitimleri de alma fırsatı yakaladı.

Tüm yıl boyunca Türkiye’nin farklı illerinde de devam edecek eğitimler ve proje kapsamında hayata geçirilen diğer çalışmalara www.bilincliciftci.com adresinden ulaşılabiliyor.

-*-

Geometry – 0850 460 60 10

Mehtap Halıcı / mehtap.halici@geometry.com

Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında kurulan TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. Türkiye'de kesintisiz 12 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, 130’un üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. Koç Holding A.Ş. ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNH Industrial'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir. TürkTraktör; New Holland, Case IH ve Steyr marka traktör üretimi, zirai ekipman ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TD serisi transmisyonlar için dünyadaki tek mühendislik ve üretim merkezi, S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan TürkTraktör tesislerinde 2 bin 400’e yakın kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 65 yıldır kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr